03 червня 2015


Дитинство - це найкращий період життя! Воно таке солодке і таке швидкоплинне. У 1949 році демократична федерація жінок запропонувала відзначати День захисту дітей. Ця пропозиція зустріла підтримку ООН і вже 1 червня 1950 провели перше свято, яке відзначається і по сей день.
Тож 1 червня у нас відбулося свято, на яке завітало  багато малечі  та їх батьки. Вони переглянули цікаві виставки "Дитяча планета" та "Улюблені книги батьків". Потім до дітей завітали казкові герої, які не дали дітям нудьгувати у цей яскравий день. Діти танцювали, веселились, відгадували загадки, приймали участь у жвавих іграх та змаганнях, малювали та спілкувалися. Батьки були у захваті та дякували працівникам за чудове свято, влаштоване їх малечі.








За активну участь та старання дітей нагородили солодкими призами від спонсора Сарієва Ібрагіма Азізовича. Найспритніших нагородили цікавими книжками (більш дорослих дітей) та розмальовками (маленьких розбишак).
Відбулася фотосесія усіх бажаючих з казковими героями.
 Незнайка та Пірат залюбки фотографувалися та дарували дітям надруковані цитати про книжки, які заохочували б їх прочитати безліч цікавинок.
 Після активних ігор дітям запропонували відпочити та переглянути дивовижний мультфільм.

Після перегляду дітей та їх батьків запросили на незвичайний  майстер-клас по валянню ( виготовлення вовняних виробів та їх ущільнення способом зчеплення і переплетення між собою волокон вовни). Його провела Трофімовська Людмила Дмитріївна, дуже талановита художниця та майстер роботи з вовною.