27 березня 2024

Літературний віраж «Поезія-еліксир натхнення»

 Чимало шанувальників поезії  зібралося в клубі «Таланти  і прихильники». Поезія – це голос істини, голос правди, який єднає серця. Учасники заходу доторкнулись до неповторного таланту українських  та місцевих поетів, свої вірші читала  Комашко Л..  Звучали гуморески, ліричні  та жартівливі пісні у виконанні клубівців Зірко О. та артистів - аматорів. Захід пройшов в атмосфері поетичного натхнення та дружнього спілкування.














Музична пауза "Калейдоскоп української пісні"

 Сьогодні ми прослухали музику "Дитячі патріотичні  пісні" автором яких є композитор Ігор Білик. Діти із задоволенням співали і танцювали. Так,музика здатна творити дива, вона має велику емоційну силу, це неповторне і величне явище, створене людиною, зашифроване знаками, зігріте душею і оспіване серцем.









В-реклама "Книга - міст у світ знань"

 Сьогодні у нас пройшла В-реклама "Книга - міст у світ знань" для  учнів 8-Б класу Гімназії №8. Молодь прийняла участь у пізнавально -розважальній програмі. У сучасному світі реклама оточує нас буквально скрізь: і на вулиці, і в дома, і особливо в мережі інтернет. Учасники переглянули відео "Загальні поняття про рекламу". Через гру "Ребрендинг книги" розкрили свої творчі здібності у рекламі послуг. Здійснили "подорож" країнами світу за допомогою гри "Прапори країн світу".Використовуючи  папір та свою уяву молодь виготовила "Оскар". 

Сьогоднішня зустріч сприяла згуртованості молоді, вихованню емоцій, задоволення від розумової праці.

За підтримки Громадської організації "Центр інноваційного розвитку "Персона".













Вічна класика

 Класика саме тому і залишається актуальною, що не втрачає здатності розкриватися щоразу по-новому. Вишукана, моторошна, захоплива чи абсурдна — обирайте стиль собі до смаку й занурюйтесь!