21 березня 2024

Літературна гостина «Майстерність пера-майстерність серця»

Сьогодні відбулася літературна  гостина "Майстерність пера -майстерність серця"до Всесвітнього дня поезії. Клубівці  презентували власні літературні новинки та занурились у неперевершену красу поезії. 



Ігротека "День незвичайних дітей "

Сьогодні працівники бібліотеки подарували дітям яскраві та радісні враження під час проведення ігротеки "День незвичайних дітей".                                                                  Спосіб відірвати дитину від екрану і замінити віртуальні розваги реальними існує - це ігри. У бібліотеці є безліч ігрових атрибутів для цікавих ігор, які на собі і випробували учні 5-Б класу Павлоградського міського ліцею.                                                                                           Радість живого спілкування нічим не заміниш і рухливі ігри - один з найдоступніших способів весело відпочити і провести с користю час.

За підтримки Громадської організації "Центр інноваційного розвитку "Персона".








Група психологічної підтримки

 Почала заняття група психологічної підтримки для "студенток" Університету третього покоління при Територіальному центрі соціального обслуговування з психологом Бензерь А.С.. Заняття реалізуються у рамках проєкту "Багатосекторальна гуманітарна допомога вразливим групам людей, які постраждали від війни в Україні, та сусідніх країнах" за фінансової підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини (GFFO).Під час заняття розбирали, що таке емоційний інтелект та як він впливає на якість життя.




Скануй та слухай