22 лютого 2024

Ігротека "Мовограй"

Сьогодні   на ігротеку "Мовограй" завітали дошкільнята  з клуба "Лео". Діти грали в мовні пізнавальні ігри. Складали слова за допомогою картинок та мнемосмужок. Діти залюбки виготовили з легкого пластиліну символ України -калину. Підсумком зустрічі стала весела гра "Нагодуй змійку".

За підтримки Громадської організації "Центр інноваційного розвитку "Персона".











Презентація виставки "Вистояли-переможемо!"

 В бібліотеці відбулася виставка "Вистояли-переможемо!" Продемонстрована жахлива та страшна історія супротиву нашого народу проти ворога, який  знищує нашу національну ідентичність, вдається до варварських обстрілів українських міст та критичної інфраструктури. За 2 роки, що минули від повномасштабного вторгнення, Український народ довів світові приклади мужності, стійкості, сміливості, кмітливості та єдності перед жорстоким ворогом, що чисельно переважає.

  Разом ми сильна нація і ніхто не зможе нас перемогти!




Поличка героїчної пам'яті "Як би важко нам не було,але вже точно не буде соромно"

 Запрошуємо переглянути полицю героїчної пам'яті "Як би важко нам не було, але вже точно не буде соромно" до другої річниці вторгнення росії в Україну. Для вас підготували книги воєнної тематики  сучасних українських авторів.  У цих виданнях читачі знайдуть героїзм, патріотизм захисників  і прагнення до майбутнього нашої країни.