14 вересня 2017

            Єдиний день краєзнавства


                                         14 вересня 2017

          Ранок розпочався з бібліодесантом «Поезії чарівний дивограй» присвяченим до Дня міста, у ЗШ № 8 завітали бібліотекарі ВБСЧ № 2 та поети літературної вітальні «Майстерність та натхнення». Комашко Людмила та Щербакова Альбіна презентували підліткам  свої вірші про рідне місто. Діти задавали гостям безліч питань, спілкувалися та брали автограф.



А далі краєзнавчий калейдоскоп «Видатні імена Павлограда на мапі світу» пройшов  у бібліотеці для учнів 8-а класу ЗШ № 4. Діти подорожували мапою світу на якій були позначені імена павлоградців, які прославили свою малу Батьківщину. Дізнались багато цікавого.




Краєзнавчий вернісаж «Історичними шляхами Павлоградщини», на якому  корінний мешканець міста Левада Василь Григорович, розповідав учням ЗШ № 4 про те, яким був Павлоград у роки Другої Світової війни, як річкою Вовчою ходили пароплави, які були парки та заводи.

Завершився День краєзнавства  відео-презентацією «Історична та сучасна архітектура Павлоградщини». Презентація була з задоволенням переглянута учнями 7-а класу ЗШ № 4 та відвідувачами бібліотеки.