24 березня 2023

День розваг в бібліотеці

Насичена п'ятниця вийшла в бібліотеці. На пізнавальну гру-подорож «Жаб’ячі посиденьки» завітали родини з волонтерського центру Оксани Живага.  Дітям провели екскурсію відділами бібліотеки. Неабиякі які враження діти отримали на відділі абонементу, створюючи в командній роботі фантастичних казкових персонажів. Майстер-клас «Весела жабка», гра з кубиками та  командні перегони подарували надзвичайно позитивні емоції не тільки дітям, а й батькам. Дякуємо за співпрацю Оксані Живага. 























Літературна гра «Від фантазії та мрії - до мудрості та добра»

Дитячий письменник Всеволод Зіновійович Нестайко своїми веселими, дотепними, мудрими й непересічними повістями й казками радує, веселить і повчає, вже не одне покоління. Вшановуючи його творчість  в  бібліотеці  проведена  літературна гра «Від фантазії та мрії - до мудрості та добра», участь в якій взяли учні 2-Б класу Павлоградського міського ліцею. Мандруючи сторінками життя та творчості В. Нестайка бібліотекарі познайомили читачів з цікавими фактами із життя і творчості письменника, презентували книжкову виставку. Діти із задоволенням ділилися враженнями про героїв улюблених книг, приймали участь у театралізованій виставі, вікторині, активних іграх.  







Екскурсія "Подорож до країни казок"

Вражень у маленьких читайликів, які сьогодні вперше завітали до бібліотеки, і справді вистачає. Яскравий книжковий світ здатен не лише навчити, а й здивувати, надихати на нові пригоди, на здійснення мрій. Так, першокласники Павлоградскогого міського ліцею, відвідавши бібліотеку, були враженні розмаїттям книжкових виставок. Бібліотекарі ознайомили дітлахів з правилами поводження з книгою, підготували загадки та цікаві ігри. Розмаїття цікавих, яскравих книг та журналів, неодмінно подарували дітям купу нових вражень та допомогли потрапити до чарівного світу казок, цікавих пригод та мандрів.





Вічна класика