15 вересня 2023

Новинки літератури

 Роман Наталії Цвар «За межею» у 4 книгах розрахований  на підліткову і на дорослу аудиторію, хто полюбляє міфи та легенди . Події відбуваються на території древнього Іскоростення приблизно у 8ст. Молодий Відьмак Зорян отримав чималу силу в спадок і це декому не сподобалося. Проти нього починають плестися інтриги і  не тільки...

Книги люб'язно подарувала справжній друг бібліотеки Віра Скуратова. Щиро дякуємо за нові книжечки.




Волонтерство у бібліотеці

 Відновлюємо збір консервних банок для виготовлення окопних вічок. У кого є, несіть у Всевікові бібліотеку сімейного читання №2 “ДіМ», вул. Дніпровська 557/1.

Сьогодні передали банки та вологі серветки для наших захисників, громадській організації шахтарів інвалідів потерпілих на виробництвах "Захист" . Разом ми сила.



«Переможна Бібліокухня»

 Провідний бібліотекар Всевікової бібліотеки сімейного читання «ДіМ» №2 Мозолєва Ірина взяла участь в «Переможній Бібліокухні». Вона поділилася досвідом роботи з Міжнародним фондом «Жива», іноземною благодійною організацією Іinternational Rescue Committee (IRC), громадською організацією «Центр інноваційного розвитку «Персона». Розповіла про створення мобільної групи дитячого розвитку «Творимо разом» для ЦСПД «Моя родина». Повідомила про роботу з дітьми у літній період у парку ім. Комарова.

 



Вічна класика