02 травня 2024

Скануй та слухай

 Це дивовижна розповідь про країну, де за наказом піратів усе навпаки: кішки гавкають, а собаки нявкають, жителі називають полин фіалками, а хліб - чорнилом, де за кожне правдиве слово кидають до в'язниці. Але хлопчик-співак Джельсоміно з дивно гучним голосом разом з котом Шкандибчиком і чудовим художником Бананіто звільняють мешканців міста та повертають їм правдиве життя.



Засідання клубу " Берегиня"

Сьогодні у клубі відбувся майстер-клас "Писанкове диво кольорів". Майстрині із задоволенням розписали писанки різноманітними кольоровими орнаментами. Власноруч створено диво-писанки вийшли яскравими і оригінальними. Майстер-клас пройшов на позитиві, усі залишились задоволеними.

Вітаємо всіх зі святом! Нехай  Великдень несе у вашу оселю мир і добро!












Виставка - інсталяція "Великодні дзвони будять небокрай"

Є багато свят, які люблять святкувати українці. Одним з головних весняних свят є Великдень. Світле Свято Великодня – найсвітліше, найбільш шановане християнське свято. Це свято весняного пробудження природи та добрих справ. Символами свята є: паска, крашанка,  писанка, світло пасхальної свічки. Одним із символів свята Воскресіння Христового здавна є пасхальне деревце, яке нагадує про райське Древо Життя, Пізнання Добра і Зла.

В бібліотеці представлена виставка – інсталяція «Великодні дзвони будять небокрай»  присвячена цьому  світлому дню. Запрошуємо користувачів протягом Великоднього тижня відвідати нашу виставку.










Група психологічної підтримки

 Відбулося заняття групи психологічної підтримки. Присутні  займалися арт - терапевтичним сеансом "Саморегуляція негативного простору особистості, активізація ресурсного стану".





Виставка-побажання "Великдень-світле, рідне свято життя"

 Презентуємо виставку-побажання "Великдень-світле, рідне свято життя". На ній представлені книги про народні українські традиції та звичаї. В кожній з них окремий розділ присвячений Великодню. Прийміть найщиріші вітання  з нагоди християнського свята. Нехай Великдень принесе у вашу оселю радість,віру,надію,мир.





 






Краєзнавча відео хвилинка "Світ Лесі Степовички"

 Сьогодні відбулася краєзнавча  відео хвилинка "Світ Лесі Степовички". Діти  ознайомилися з творчістю відомої  украінської поетеси Л. Степовички та  прослухали вірш "Древо мого роду".ЇЇ поезія - зачарована політра почуттів, серед яких найголовніші любов до сім'ї, до Вітчизни, до рідної природи. Під враженням почутого вірша, діти намалювали ілюстрації.