01 вересня 2021

 Книжковий меседж «Чарівний книжковий візок»

1 вересня – День знань. Саме час відправитися у круїз в країну Знань разом з бібліотекою! Цього дня до  бібліотеки завітали учні 5-А та 5-Б класу ЗШ № 4  та мандрували книжковими островами, відгадуючи літературних героїв. Прийняли участь у  вікторині - змаганні  «Битва розумів»,  фантазували разом з героями книжок про те, якою  була б школа  мрії «Ех, ця школа...», а ще трішки відпочили та станцювали : «Тук–тук». 













 Патріотичне рандеву: «Моя країна новий день зустрічає!»

1 вересня чудовий день - День знань, тому сьогодні до нас завітали учні 10 –А класу ЗШ № 8.  Протягом години  хлопці та дівчата змагалися в знаннях про  рідну країну.  А потім слухали та співали разом  чарівну пісню про  Україну.













Інформаційна хвиля «До країни знань мандруємо з книгами та гаджетами»

До свята 1 вересня у відділі громадського доступу до соціально-значущої інформації та інформаційний технологій відбулася інформаційна хвиля «До країни знань мандруємо з книгами та гаджетами». Учні дізналися як користуватися персональним комп'ютером та принтером, які доможуть у виконанні домашнього завдання. Дівчата та хлопці із задоволенням застосували отримані знання на практиці.












 Свято 1 вересня

День знань - особливе свято! Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою.

Щороку 1 вересня бібліотека №2 «ДіМ» збирає друзів на відкриття нового бібліотечного сезону. До нас завітали учні 5-А,5-Б кл. школи №4. Цьогорічне свято присвячено двом ключовим темам: підведенню підсумків програми сімейного літнього читання і відпочинку «Літо книжкового кольору» та 30-річчя незалежності України.  Свято  проходило одночасно у багатьох локаціях.

Перша локація - Книжковий меседж «Чарівний книжковий візок».

Друга локація – Колаж-майстерка «Україна – це ти! Україна – це я!».

Третя локація –  Інформаційна хвиля «До країни знань мандруємо з книгами та гаджетами».

А для  учнів 7-А кл, 10 кл. школи №8 проведено Патріотичне рандеву «Україна новий день зустрічає».

Ми поспішаємо приєднатися до привітань на адресу всіх, завдяки кому ми маємо таку чудову можливість - бути освіченими людьми! Здоров’я Вам і благополуччя! Миру і любові!





























Вітаємо з Днем знань!

День знань - це перший дзвоник у школі і хвилювання, море квітів і білих бантів, і, звичайно, традиційні уроки миру. Це довгоочікуваний день для тих, хто вперше переступить шкільний поріг.

День знань з'явився за радянських часів. Офіційно встановлено Указом Президії Верховної Ради СРСР від 15 червня 1984 року "Про оголошення 1 вересня всенародним святом - Днем знань". Як і 37 років тому, сьогодні святкування об'єднує як дітей, так і їхніх батьків. Незважаючи на карантинні обмеження, багато навчальних закладів країни відкриють свої двері для учнів і студентів.