17 травня 2018

Вишиванка

Вишиванка — це більше ніж одяг.
Це історія, оберіг і символ нашого роду.


Ми приєднались до цього свята!


Інформ - фуршет


У відділі універсальних фондів для дорослих в день сімейного свята відбувся інформ - фуршет «Хобі у житті моєї сім’ї». За філіжанкою чаю та смаколиками користувачі розповідали про своє хобі, роздивлялися творчі виставки Зайцевої Марини – майстрині прикрас, вишиті рушники Рибнікової Марини та роботи Карплюк Валентини.

 
 Часті гості нашої бібліотеки-сім’я Брек. Молодший член сім’ї Іринка, якій 8 років, розповіла про те, як бабуся вчить її вишивати.



   «Європа багатолика, єдина, блізька, велика»
  пізнавальний  євротур

16 травня у  бібліотеці пройшов  євротур  до Дня Європи, що відзначається  в Україні у третю суботу травня.  На заході були присутні учні школи № 7, 10 класу.  Бібліотекар  звернула увагу присутніх  на виставку, присвячену цьому дню тому, що сама бюджетна подорож – це подорож за сторінками книжок. Розповідаючи про Європу, яку називають колискою сучасної цивілізації, бібліотекар задавала питання, на які жваво відповідали  присутні. Впродовж заходу   згадали країну богів та міфів - Грецію, країну гейзерів - Ісландію,  батьківщину Олександра Великого - Македонію, бурштинову країну - Латвію, казкову країну півночі - Данію...   Юні відвідувачі заходу  дізналися про те, що в Європі «най», «най» та  зробили літературний вояж країнами Європи.
 У постійному спілкуванні, пізнавально та весело пройшов бібліотечний захід. У подорожі  допомогла валіза у яку вони поклали ерудицію, інтелект та вдачу.