04 грудня 2023

 Працівники ВБСЧ №2 "ДіМ" підготували й передали подарунки українським бійцям, які боронять кордон від російських загарбників на сході України.



 Наші подарунки знайшли своїх адресатів. Разом до Перемоги!




Година милосердя "Робіть своє життя кращім, починаючи з себе"

 Сьогодні в бібліотеці пройшла година милосердя «Робіть своє життя кращим, починаючи з себе», присвячена Міжнародному дню волонтера. На зустріч з учнями  9- А класу гімназії № 8 була запрошена бойовий  волонтер, засновниця волонтерського руху «Разом Ми сила», керівник благодійного фонду «Відкрите серце дітей України»  Єфремова Альона. Присутніх вразила її розповідь  про поїздки на передову.  Для військових дуже цінно отримувати подарунки, зроблені дитячими руками, тому воїни завжди розпаковують їх у першу чергу. Віра та підтримка  для них дуже важливі. Учасники заходу залишили свої побажання захисникам  на прапорі. Волонтерка наголосила, що кожна дитина - це теж волонтер і всі разом ми наближаємо перемогу України.












Національний тиждень читання

#Тижденьчитання2023,#бутисвоїми
Читаємо,обговорюємо,підтримуємо сучасних українських письменників. Відеопрезентація книги Ніна Фіалко "Дві обручки". Презентувала книгу читачка Андрейченко Аріна у рамках Всеукраїнської інформаційно - просвітницької акції "Національний тиждень читання", яка проходить під гаслом "Бути своїми".

 

Цитата дня


 

Скануй та читай