26 березня 2024

Виховний захід "Книга - міст у світ знань"


 Сьогодні в бібліотеці відбувся виховний захід "Книга - міст у світ знань". Мета  якого було ознайомити дітей з еволюцією розвитку книги, історією виникнення бібліотек та довести важливість їх значення для суспільства, а також виховувати поважне та бережливе ставлення до книг. Бо книга відкриває перед людьми великий світ.











Експрес-подорож «Стежками дитячих журналів»

 Щороку у дні весняних канікул бібліотека проводить Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Це свято книги, читання, спілкування, свято ігор і розваг, прикрашене дитячими дзвінкими голосами, сміхом, гумором.

Для дітей молодшого шкільного віку було проведено експрес-подорож «Стежками дитячих журналів». Під час подорожі бібліотекар познайомила дітей з різноманітними журналами та газетами. Цікаві рубрики, яскраві малюнки та фотографії, велика кількість корисних порад не залишили байдужими нікого: діти залюбки читали періодичні видання, та спілкувалися з  однолітками.












Онлайн пазл - мандрівка "Дніпропетровщина - край неповторний"

 Голубі озера –  чудовий райський куточок Дніпропетровщини, оточений сосновим лісом, розкинувся під містом Кам’янське. Ми пропонуємо скласти пазл і відпочити від буденності.


preview35pieceГолубі озера

Онлайн проєкт "Сучасна українська книга на екрані"

«Віддана»— український повнометражний фільм за мотивами роману «Фелікс Австрія» української письменниці Софії Андрухович. Події фільму розгортаються у XIX столітті в австро-угорській Україні у місті Станиславів. Фільм став повнометражним дебютом для його режисерки Христини Сиволап.





Цитата дня