24 січня 2016


26 січня 2016 року
бібліотека
запрошує всіх бажаючих на 
тренінг для громадян 
з медіаграмотності


  Цільова аудиторія (громадяни віком від 18 до 65+ років) 


Програма тренінгу:
1.Знайомство. Початкове анкетування
2.Інформація та мас-медіа
3.Маніпуляції та боротьба
4.Мова ненависті
5.Підсумки. Пропозиції
6.Підсумкове анкетування
В перерві – кава-брейк


Запис на тренінг, питання за тел. бібліотеки (05632) 3-22-82


Коротко про Проект

Проект «Програма медіаграмотності для громадян» виконується за підтримки Міністерства закордонних справ та міжнародної торгівлі Канади (DFATD Canada), у партнерстві трьох організацій: Академія української преси, IREX та StopFake. Метою проекту є посилення стійкості громадян перед дестабілізуючою силою впливу неправдивої інформації, підвищення обізнаності громадян в питаннях протидії пропаганді та маніпуляціям.
Проект виконується в 14 областях України, більше інформації за посиланням: http://goo.gl/MbyDAs . В рамках Проекту для нових медіа (соціальних мереж) запроваджено хештег #ДеФакти#ГдеФакты. Він стосується фейків, неправдивої інформації, пропаганди, маніпуляцій в медіа, якими ви ділитесь і розказуєте іншим про те, що це неправдива інформація. Таким чином ми будемо спонукувати медіа більш серйозно підходити до своєї роботи і не поширювати такого роду інформацію. Проект передбачає подальший розвиток.
Чим більше учасників приєднається до нашої акції, тим ефективнішим буде наш заклик про вимогу отримання правдивої інформації в медіа.
Приводьте з собою ще когось. Хай щастить!