08 серпня 2023

Промоушен акція-літній бум "ЧитаЄмо Українською"

 Презентувати книги можна не тільки створивши традиційну виставку в бібліотеці, а й у містах відпочинку містян, що й зробили працівники бібліотеки. Вони ознайомили відвідувачів  парку ім. Комарова з виставкою            "Знай, читай українське!".На виставці були представлені книги українських письменників, які користуються найбільшим попитом у дітей та  дорослих. Також розповсюджували флаєри з інформацією про бібліотеку у мережі Інтернет.











«ІгроLand країна фантазій»

 Сьогодні працівники бібліотеки провели літню ігротеку для діточок у парку ім. Комарова. Ігрова програма складалась із різних видів змагань: на влучність, на спритність, на швидкість та кмітливість. Також малеча залюбки займалася  творчістю, розфарбовуючи гіпсові фігурки та малюючи літо.













Міжнародний день котів

 

Щороку 8 серпня відзначається Міжнародний день котів – неофіційне свято на честь котів, започатковане у 2002 році Міжнародним фондом захисту тварин. Цього дня котам дякують за їх заслуги, виказують своє шанування і любов.

Не залишила їх поза увагою і наша бібліотека. Киця Аліса оберігає бібліотечні фонди, зустрічає читачів біля входу та створює комфортну атмосферу, дозволяючи відвідувачам відчути затишок бібліотечного простору і зануритися у дивовижний книжковий світ.




Скануй та слухай