22 березня 2023

Ознайомча екскурсія «Чарівною країною книги»

Сьогодні до Всевікової бібліотеки №2 «ДіМ» завітали учні 3-Б класу Павлоградського міського ліцею на ознайомчу екскурсію «Чарівною країною книги». Бібліотекарі ознайомили дітлахів з правилами поведінки з книгою, підготували загадки та цікаві ігри. Яскравий книжковий світ здатен не лише навчити, а й здивувати, надихати на нові пригоди, на здійснення мрій. 


В рамках екскурсії у відділі громадського доступу до соціально – значущої інформації та інформаційних технологій дітям нагадали правила користування комп'ютерною технікою і гаджетами. Неабиякий захват та зацікавленість у дітей викликала гра-вікторина за допомогою сервісу Kahoot. 






День книжкових сюрпризів "Пригоди завжди, скрізь і всюди".

Книга - це скарбниця думок,таємниць та сюрпризів. В ній відкриваються відповіді на питання, захоплюючі пригоди, смішні історії, фантастичні мандрівки. В будь-який час ви можете взяти книгу та зануритися в її обійми.

Цікаво та корисно пройшов захід у біблотеці до Всеукраїнського тижня дитячого та юнацького читання. Наші постійні читачі прийняли участь у вікторині "Книжкова таємниця", у ході якої діти шукали відповіді на запитання, пов'язані з бібліотекою, книгами, письменниками, також читали твори улюблених авторів.

Діти, ще раз переконались, що книга - це надійний друг та помічник!



БЕЗПЕКА ДОРОЖНЬОГО РУХУ

Шановні павлоградці! У період війни безпека громадян, у тому числі на транспорті та дорогах, не втрачає актуальності та набула нових викликів. Зокрема, пошкодження доріг, встановлення блок-постів та відсутність вуличного освітлення через обстріли стали факторами, які змусили переглянути підходи до організації дорожнього руху на місцях.

Міжнародний благодійний фонд «Допомоги постраждалим внаслідок ДТП», який уже більше десяти років опікується питаннями безпеки на дорогах, з метою якнайширшої популяризації дотримання правил дорожнього руху серед дітей та дорослих та збереження людських життів, рекомендує переглянути соціальну рекламу з питань безпечної поведінки дітей на транспорті та дорогах.

Створені дітьми соціальні відеоролики  та фотороботи «Безпечна країна» можна подивитися за посиланням https://dopomogadtp.com/molod-za-bezpeku-dorozhnoho-rukhu-2/