05 квітня 2024

Майстер-клас "Жаб'ячий світ"

На  майстер-клас "Жаб'ячий світ" завітали учні 2  класу Гімназії №8. З чудовим настроєм діти створили поробку з кольорового паперу. Проявивши свою фантазію роботи вийшли чарівні та казкові. Діти отримали від майстер-класу позитивні емоції.
За підтримки Громадської організації "Центр інноваційного розвитку "Персона".





Намистинки рідної мови

 Збір неписаних правил, якими людина користується у повсякденному житті, стають прислів'я та приказки. Вони рекомендують, схвалюють або засуджують, бо за ними стоїть авторитет поколінь вони створені практичним досвідом, відображають споконвічне прагнення людини до правди, щастя, здоров'я, справедливості.


Намистинки квітень 1 автор: ВБСЧ № 2 "ДіМ"

Скануй та читай

 В рамках Регіональної компанії

бібліотек Дніпропетровщини

"Читаємо разом"

"Письменники, короновані словом"

Сьогодні ми презентуємо книгу відомої письменниці, яку по праву можна вважати класиком української літератури, лауреата «Коронації слова»- 2024 Марії Матіос «Москалиця». Запрошуємо відвідати нашу бібліотеку та дізнатися більше про твори лауреатів конкурсу «Коронація слова», які ви можете знайти на полицях бібліотеки.



Віртуальна хвилинка "Бій до останнього пір'ячка"

 До Міжнародного Дня битви подушками в бібліотеці пройшла віртуальна хвилинка "Бій до останнього пір'ячка". Бібліотекарі підготували для дітей відеосюжет, який із задоволенням переглянули і взяли участь у вигадливих боях м'якими подушками.







Онлайн - пазли "Step by step" "Письменники, короновані словом"

В рамках Регіональної компанії

бібліотек Дніпропетровщини

"Читаємо разом"

"Письменники, короновані словом"

Сьогодні ми присвячуємо онлайн - пазли «Step by step» "Письменники, короновані словом" однієї з найяскравіших постатей новітнього покоління українського письменництва -  Марії Матіос . Книга «…Майже ніколи не навпаки» – це сімейна сага в новелах. Віртуозне плетиво мандрівних мотивів – братовбивства, забороненої, а відтак – трагічної любові, богодухої вірності – навіює роздуми на вічні, далеко не найлегші теми гріха й спокути, любові й ненависті аж до сакраментального «бажання й обов’язку».

preview35pieceМатіос М. Майже ніколи не навпаки