22 січня 2024

Скануй та читай


 

Група емоційної підтримки

 Як завжди кожного понеділка у бібліотеці відбулися креативні заняття для слухачів Університету третього покоління при Територіальному центрі соціального обслуговування - літніх людей, які продовжують вести активний спосіб життя. Одне з таких - трансформаційне малювання за авторською методикою Івана Новікова.

За підтримки Громадської організації "Центр інноваційного розвитку "Персона".







Історична виставка - візитка

   Сьогодні у бібліотеці відбулася презентація виставки "Соборність рідної землі-основа нації народу" до Дня Соборності України, на якій  представлена добірка книг про загадкову красу природи, історичні джерела розвитку нашої держави. Запрошуємо всіх охочих до бібліотеки, ознайомитись з літературою.

                            






Інформаційна година "Ми єдина держава, ми єдиний народ"

 День Соборності України — свято України, яке відзначають щороку 22 січня в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році.

В бібліотеці пройшла інформаційна година "Ми єдина держава, ми єдиний народ", у ході якої бібліотекар розповіла дітям про історію виникнення свята.  Ознайомила з книгами про історичні етапи українського державотворення. Дітям було запропоновано пограти в гру "Що нас, українців, об'єднує в один народ". Вони із задоволення відповідали на питання, що таке Соборність та що нас об'єднує.







Онлайн - проєкт "Сучасна українська книга на екрані"

Сучасна українська книга на екрані автор: ВБСЧ № 2 "ДіМ"