26 лютого 2024

Презентація стрічки "Хайтарма" до Дня спротиву окупації Криму

Цього року минає 10 років від проведення 26 лютого 2014 року в місті Сімферополі мітингу на підтримку територіальної цілісності України за участю кримських татар, українців та представників інших національностей.

У 2014 році Крим став першим об’єктом агресії російської федерації проти України. Для слухачів   Університету третього покоління Територіального центру соціального обслуговування була проведена презентація стрічки "Хайтарма".Після презентації відбувся обмін думок, вражень від перегляду стрічки. Присутні висловили своє бажання переглянути стрічку ще раз.









Скануй та читай


 

Бесіда "Веселі уроки кота Етикета"

 Сьогодні в бібліотеці відбулася бесіда "Веселі уроки кота Етикета", в якій діти пізнавали правила етикета, навчалися бути ввічливими та вихованими.  Кішка Аліса завітала на зустріч з дітьми, щоб поділитися з ними своїми знаннями. Читачи прийняли участь у грі "Дерево чарівних слів" в якій продемонстрували  правило поведінки в суспільних містах, в гостях, у школі,на вулиці. Кішка Аліса побажала гостям  бути ввічливими та чемними на яких завжди чекають в бібліотеці.





Група емоційної підтримки

 Слухачі Університету третього покоління Територіального центру соціального обслуговування  разом  з Новіковим Іваном вчилися знаходити та називати страхи і через них контактувати з потребами.