13 квітня 2016


20 квітня день народження поетеси Ганни Світличної 
                                       «Павлоградська поетеса Ганна Світлична – великомучениця людського подвигу й терпіння. 
Її поезії пронизані сонцем, вітром, грозою, 
духом степу й солончаків,
 осипані запахущим вишневим цвітом»


                                                            С. Йовенко

З нагоди цієї дати бібліотекар Дмитрук 
Олена ознайомила мешканців модульного містечка  з невідомою для них біографією павлоградської поетеси. "Ганна Світлична…Це ім'я беззаперечно пов'язане з такими поняттями, як: мужність, талант, терплячість, доброта, переконаність у своїх поглядах, ніжність душі, щирість до рідних і друзів, одержимість у праці…", - розповіла бібліотекар.
 Неперевершено лунали вірші та пісні Ганни Світличної у виконані бардів Андрєєвої Н. та Єрьоменко Л.



            Бібліодесант  «Родзинки добра»




12 квітня співробітники бібліотеки №2 «ДіМ» разом з місцевими поетами відвідали модульне містечко по вулиці Войновій, м.Павлоград. Відбулася зустріч членів клуба "Майстерність та Натхнення" з родинами модульного містечка. Окремим блоком пройшов поетичний зорепад (поети дітям) «Живі вірші». Письмениця Степанова Валентина подарувала дітям свою книгу «Пригоди кота Тимофія»


Благодійна акція триває, і кожен бажаючий може приєднатися до неї, взявши участь в зборі книжок, іграшок. Подарунки можна  приносити у всевікову бібліотеку сімейного читання  №2 «ДіМ».
                     АКЦІЯ
   «Поділися книгою - подаруй мрію»      


 В всевіковій бібліотеці сімейного читання  №2  «ДіМ» організовано збір книг для внутрішньо переміщених осіб. Люди приносять художню літературу, поезію, сучасну літературу, дитячу літературу. Велика кількість друкованих видань вже вирушила до своїх нових читачів. Діти та батьки були раді зустрічі з новими книгами, з улюбленими книжковими героями.