14 вересня 2023

Поповнення фонду :)


 Всевікова бібліотека сімейного читання 2 "ДіМ" отримала нові книги, закуплені для читачів за кошти міського бюджету. До Вашої уваги пропонуємо до перегляду одну із книг І.Франка "Фарбований лис".



Майстер - клас "Яблуневий серцеїд"

  Стиглі, соковиті, великі, маленькі, смачні, червонобокі яблука стали сьогодні головними героями . Адже яблуко – скарбниця вітамінів, корисних мікроелементів. Воно символізує здоров’я і життєву силу, молодість, любов. У бібліотеці відбувся майстер - клас «Яблуневий серцеїд». Діти дізналися про цікаві факти про яблука, згадали казки та оповідання, в яких згадується про цей фрукт, відгадували загадки. Присутні на заході довідалися багато цікавого про “смачне і наливне яблучко”. У ході майстер – класу учасники  мали можливість власними руками зробити об`ємне кольорове яблучко з паперу.

Наприкінці зустрічі з дітлахами зробили  теплу світлину на згадку. 

За підтримки громадської організації "Центр

 інноваційного розвитку "Персона".




                           



                        

                        





Нові надходження

 У нас гарна новина: Всевікова бібліотека сімейного читання 2 "ДіМ" отримала нові книги, закуплені для читачів за кошти міського бюджету. Впевнені – ці книги знайдуть своїх читачів та будуть їм корисними, тож запрошуємо на книжкові новинки, будемо раді бачити вас!



Скануй та читай