30 листопада 2023

Майстер клас «Закладка для книг «Кішечка»

Читаючи книжку, кожна людина помічає для себе місця, які її вразили, зацікавили, до яких хотілось би повернутись. З цією метою всі ми використовуємо закладки для книг. Звичайно, можна обійтися і без них: загнути листочок, чи зробити позначкуале все це псує книгу, тому без закладок нам ніяк не обійтись. Сьогодні бібліотекарі  запропонували дітям, в день домашніх тварин, створити закладку у вигляді симпатичного котика з красивим хвостиком.

Малеча була у захваті від можливості самостійно виготовити закладку. Книга, в якій є гарна закладка, виглядає значно привабливішою. Таку книгу і читати приємно!

За підтримки Громадської організації "Центр інноваційного розвитку "Персона".








 


Голосні читання " Наші вірні друзі"

 30 листопада - справжнє свято для тих, хто обожнює кішок, собак, папуг та інших домашніх тварин. Подія має міжнародний характер та називається Всесвітнім днем домашніх тварин.

Сьогодні,  в бібліотеці діти читали цікаві казки про тварин разом з кішкою Алісою та розповідали  історії про своїх домашніх улюбленців. 

 








Творча зустріч з Олександром Красовицьким

Зустріч із письменником в бібліотеці – це завжди свято! До Центральної міської бібліотеки ім. Г.П. Світличної завітав український письменник, генеральний директор та основний власник харківського видавництва «Фоліо» Олександр Красовицький. Він розповів читачам, бібліотекарям, працівникам сфер культури та освіти про сучасний стан видавничої справи та реалії книжкового ринку в Україні, а також презентував свої книжки. Ми щиро вдячні за зустріч, тепле спілкування.





Афіша "Запрошуємо до бібліотеки у грудні 2023"