28 червня 2024

Тематичний куточок "Закон обов'язок для всіх"

  До уваги користувачів тематичний куточок "Закон обов'язок для всіх" , присвячений  Дню Конституції України, де ви можете ознайомитись з історією створення  державного документу та з цікавими історичними фактами. 



 

Гра-вікторина "Роль Конституції в житті українців"

  Сьогодні у бібліотеці   пройшла гра-вікторина "Роль Конституції в житті українців" до Дня КонституціїДіти ознайомились з Конституцією України, дізналися про свої права та обов'язки.  Вони відповідали на питання вікторини на знання Основного Закону нашої держави.  Всі залишилися задоволеними та щасливими.

                                               










Інформаційний калейдоскоп «Як Україна отримала Конституцію»

Був  проведений інформаційний калейдоскоп "Як Україна отримала Конституцію", до Дня Конституції України. Бібліотекар розповіла про Конституцію України, починаючи від Конституції Пилипа Орлика - до Конституції 1996 року. Також учасники заходу переглянули відеофільм про Пилипа Орлика та історію Конституції.




День міста

У бібліотеці до Дня міста були  проведені різноманітні заходи. На них були запрошені діти з родин ВПО з Міжнародного благодійного фонду "Жива". Вони поширили свої знання про  місто мандруючи вулицями у відео краєзнавчих мандрах "Наше місто від "А" до "Я". Діти з цікавістю відповідали на запитання виставки - кросворд "Любіть своє місто". На закінчення свята був проведений майстер - класі "Квітучий Павлоград" де діти розфарбовували розмальовки з картинками куточків міста Павлограду.