10 травня 2024

Майстер-клас "Мама, як весна"

 На майстер клас «Мама, як весна» до бібліотеки завітали учні 3 класу Гімназії №8. Діти виготовляли чарівну квітку з кольорового паперуМалеча  отримала позитивні емоції та проявила свої справжні творчі здібності. Результатом клопіткої праці стали  дивовижно-гарні творіння. 

За підтримки Громадської організації "Центр інноваційного розвитку "Персона".


















Онлайн пазли "Step by step" "Письменники, короновані словом"

                                            В рамках Регіональної компанії

бібліотек Дніпропетровщини

"Читаємо разом"

"Письменники, короновані словом"

Сьогодні ми присвячуємо онлайн - пазли «Step by step» "Письменники, короновані словом" однієї з найяскравіших постатей новітнього покоління українського письменництва -  Марії Матіос .  Роман "Солодка Даруся" визначної української письменниці Марії Матіос, без перебільшення, одна з найзнаковіших подій літератури часів Незалежності.  Французька критика (у Франції "Солодка Даруся" вийшла у найпрестижнішому видавництві "Галлімар") із захопленням відзначила: "Цей роман - справжня перлина! Марія Матіос має неймовірно потужний поетичний стиль. Вона впевнено тче історію - достоту, як у величній античній трагедії".                                                 


preview35pieceМатіос М. Солодка Даруся

Онлайн проєкт "Книжкова локація" "Крута фішка - українська книжка у нашій бібліотеці"

                                            В рамках Регіональної компанії

бібліотек Дніпропетровщини

"Читаємо разом"

"Письменники, короновані словом"

Презентуємо  книгу відомої української письменниці Марії Матіос "Жіночий аркан у саду нетерпіння". «Жіночий аркан у саду нетерпіння» — поезія справжньої Жінки. Жінки із плоті і крові, жінки, яка вміє бути щасливою «отут і вже». Цікава книжка для фанів Марії Матіос і для любителів читати історію від першої особи.