09 грудня 2021

АРТ твоя територія

Оцінити красу вишитих робіт павлоградської майстрині, учасниці клубу "Берегиня" Мартинюк Мирослави,  можуть мешканці селища 40 років Жовтня  на виставці, яку відкрито на абонементі нашої бібліотеки.  "Файна ниточка зимова" - назва виставки передає ті незабутні враження, які отримуєш від перегляду вишитих картин. Палітра кольорів і відтінків вражає. Майстриня віддає перевагу пейзажам: зоряна ніч, птиці, зимовий вечір. "Вишивка - розрада для душі" - каже рукодільниця.



 В бібліотеці розпочався сезон Новорічних свят

9 грудня на літературне свято «Казкова подорож» до нас завітали дітки з Центру соціальної підтримки дітей "Моя родина" та поринули у чарівний світ казки. Діти з радістю приймали участь у іграх «Хто, хто в книзі живе?», «Новорічна хурделиця» і конкурсі «Прикрась ялинку». А взявши участь у  майстер-класі «Новорічні ідеї» виготовили прикрасу на ялинку «Різдвяного янгола». Наші маленькі гості виготовляли поробку жваво та із захопленням.  Актори театральної студії «Позитив» зробили атмосферу свята веселою і неповторною.    















Намисто новорічних див

Новорічна ялинка, яскраві вогні та атмосфера майбутнього дива - це все вже зовсім скоро, адже до Нового року залишилося не так багато часу. Цього року кермо влади прийме у свої надійні лапи Блакитий Водяний Тигр, який буде царювати весь наступний рік.
​Бібліотекарів з ранку охопила новорічна метушня. Різноманітні ялинки, виставка ялинкових ретро іграшок, ошатні гірлянди, сніжинки, витинанки, малюнки на вікнах і навіть сніговичок оселилися в відділі універсальних фондів художньої та галузевої літератури для дорослих. 
Попереду такі приємні клопоти – потрібно обрати подарунки для своїх рідних, підібрати святкове вбрання та продумати новорічний образ, адже зимова пора року – це час для справжнього чарівництва.