30 липня 2024

#хаб_цифрової_освіти

  Сьогодні провідний бібліотекар Єлизарова Наталя провела  індивідуальне навчання на національній онлайн-платформі "Дія. Цифрова освіта". 

 Хаб при бібліотеці надає вільний доступ кожному громадянину до навчання цифрової грамотності. Чекаємо на всіх бажаючих.

У межах проєкту Українська бібліотечна асоціація/Ukrainian Library Association "Здобуття цифрових навичок у бібліотеках - Хабах цифрової освіти».



Майстер - клас "Баранчик Шон"

   Сьогодні на майстер - клас "Баранчик Шон" до нас завітав   ЦСПД "Моя родина". Діти з захопленням робили милого, пухнастого баранця з м'якесенького холлофайбера, кольорового паперу та двостороннього скотчу. В кожного з них вийшов свій  добрий та веселий неповторний баранчик. Дітлахи були задоволені своїми поробками.

За підтримки Громадської організації "Центр інноваційного розвитку "Персона".












Відеовікно "Ні торгівлі людьми"

Вашій увазі пропонується до перегляду відеовікно "Ні торгівлі людьми" до Дня протидії торгівлі людьми . В якому представлена інформація про важливість цієї теми. 



Інформ-довідка " Обережно!Незнайомець"

   Сьогодні відбулася інформ-довідка " Обережно!Незнайомець" до Дня протидії торгівлі людьми. Діти були ознайомлені з правилами поведінки з незнайомцями на вулиці, в під'їздах, транспорті . Ці правила допоможуть захиститись від неприємностей з боку недоброзичливих людей.






Цитата дня

                                                          Найкращі висловлювання, 

що мотивують Вас рухатися вперед.