17 липня 2024

Онлайн пазл- мандрівка "Дніпропетровщина - край неповторний"

 Токівські водоспади - одне з найкрасивіших місць Дніпропетровської області. Це дивовижна водойма, яка розмістилася посеред пустиря і має вигляд немов оаза, у якій можна сховатися у спекотний день.

preview35pieceДніпропетровщина край неповторний

Онлайн-проєкт мовний non-stop "Я говорю українською"

   Якщо ви маєте бажання  навчитися говорити українською мовою правильно, пропонуємо переглянути матеріали  онлайн-проєкту  мовний non-stop  «Я говорю українською». 



Онлайн-тренінг "Здобуття цифрових навичок у бібліотеках-Хабах цифрової освіти"

8 по 12 липня провідний бібліотекар Єлизарова Наталя  ВБСЧ №2 «ДіМ» прийняла участь у  онлайн-тренінгу для координаторів Хабів цифрової освіти Дніпропетровської області "Здобуття цифрових навичок у бібліотеках-Хабах цифрової освіти" організований Дніпропетровською ОУНБ з 08-12 липня 2024 року. Програма тренінгу включала в себе такі теми: бібліотеки – Хаби цифрової освіти; створення та робота Хабу; цифрові послуги та сервіси Хабу цифрової освіти; ефективна комунікація у діяльності Хабів цифрової освіти цифрової освіти та інші.





Вічна класика

 Єдина дівчинка поруч із синами Клірі — сіллю цієї землі, її надією на майбутнє, працьовитими нащадками австралійських фермерів — Меґґі змалечку була наче зайвою у власній чималій родині. Єдиний чоловік співпереживав її дитячим бідам із християнською любов’ю — католицький священник Ральф де Брікассар. У самотньому дівочому серці оселилося велике кохання. І кинуло виклик самим небесам... Як маленька пташина, що співає у терні свою першу й останню пісню, через життя, страждання, розлуки й втрати нестиме своє кохання до Ральфа Меґґі. Вкраде у Бога для себе найдорожче. І зазнає поразки, коли її суперниками стануть не чернечі обітниці й самозречення, а людські амбіції та марнославство. Та від троянд залишається попіл, бездоганна пісня стихає — лише кохання продовжує жити...