23 березня 2021

Сьогодні розпочав роботу "Університет третього покоління"

Ми раді вітати наших "студенток" і щиро бажаємо їм успіхів в оволодінні сучасними технологіями. А ми, зі свого боку, зробимо все можливо, щоб їхнє навчання було цікавим і корисним. 





Щороку в березні під час весняних канікул у бібліотеці  проходить Всеукраїнський тиждень дитячого та юнацького  читання. Тиждень розпочався: днем української книги

 «Пригоди звірів, що вмиють розмовляти»

казкова подорож

      Бібліотекар запросила дітей поринути у часи коли ще звірі говорили, і повною мірою насолодитися дивом української казки.  Світ казок Івана Франка — чарівний і неповторний, мандрувати його стежками  цікаво та повчально. Маленькі користувачі познайомились з казками, які написав для них Іван Франко. Учасники  казкової зустрічі  переглянули мультик за мотивами казки І. Франка «Заєць та Їжак», відгадували загадки та давали відповіді на запитання вікторини.  На закінчення  склали пазли за творами письменника.








 

В Україні стартував Європейський тиждень цифрової грамотності All Digital Week 2021 і наша бібліотека приєдналася до компанії. Кожен бажаючий протягом тижня (окрім п'ятниці) зможе пройти навчання на платформі «Дія. Цифрова освіта» https://osvita.diia.gov.ua/ за різноманітною тематикою: базові цифрові навички, цифрова грамотність для вчителів, серіал для батьків «Безпека дітей в інтернеті», онлайн-сервіси для вчителів, оплата комуналки онлайн та інші.