20 листопада 2019


               «Я маю право, значить я зобов’язаний»
диспут

   20 листопада пройшло чергове засідання клубу «Діалог», для учнів 7- А класу, школи №8.  В  ролі провідника у правових лабіринтах виступила бібліотекар. Підліткам  було цікаво і корисно дискутувати про свої права, обов’язки та відповідальність. Життєві приклади, конкретні ситуації, які розглядалися під час зустрічі, змусили замислитись присутніх  над необхідністю знати закони нашої країни та вміти їх застосовувати.  З великим задоволенням підлітки взяли участь у вікторині  «З героями казок за статтями кримінального кодексу» та переглянули відео кліп «Злочини у мультфільмах». До уваги учасників клубу  була представлена книжкова виставка «Законодавство, яке тебе захищає». Головний висновок, який зробили діти під час диспуту , - це те, що правові знання потрібні всім і завжди, в тому числі і повсякденному житті. 












До роковин Голодомору

20 листопада проводилась година спілкування "Сльоза омиє душу"  для учнів 9 класу, школи №7. Бібліотекар Дмитрук Олена зазначила, що в історії українського народу є трагічні сторінки, що примушують стискатися людські серця. І одна із найстрашніших – Голодомор . Підлітки дізналися про причини і наслідки цієї трагедії, переглянули відео –фільм «Про Голодомор на Павлоградщині 1932-1933 років».

До Дня пам'яті жертв Голодомору
за проханням вчителів Павлоградського міського ліцею бібліотекар Дмитрук Олена провела годину-реквієм "Пам'ять людська. Рік 1933"