10 квітня 2024

Майстер-клас "Мандала"

   Майстер- клас "Мандала" відбувся сьогодні у клубі "Берегиня". Майстрині робили оберіг з паличок та ниток, вплітаючи свої найкращі  побажання та думки. Під час творчої роботи отримали позитивні емоції та вложили у свою композицію натхнення сил добра і світла.За творчим процесом час пролетів непомітно. Майстер -клас пройшов в теплій та дружній атмосфері.











Філателістична АРТ - платФОРМА "Glory to heroes!Героям слава!"

 На філателістичну АРТ-платФОРМУ "Glory to heroes!Героям слава!" завітали учні 9-а класу гімназії №8.Молодь дізналась про творців перших світових та українських марок, де і коли з’явилися марки та як перетворилися на маленький витвір мистецтва.  До уваги присутніх була презентована  виставка - експозиція марок з колекції Іваніченко І.І.,керівника «Кімнати Бойової слави Прикордонних військ ради ветеранів селища «40 років Жовтня», виданих після повномасштабного вторгнення росії. Молодь спробувала свої творчі здібності, малювали власну марку "Перемоги".

За підтримки Громадської організації "Центр інноваційного розвитку "Персона".







Вічна класика

 Класика саме тому і залишається актуальною, що не втрачає здатності розкриватися щоразу по-новому. Вишукана, моторошна, захоплива чи абсурдна — обирайте стиль собі до смаку й занурюйтесь!