11 квітня 2022

                 Онлайн-пазл мандрівка «Дитячі книжки»

Зайчики, білочки, песики, котики, курчатка і каченятка… Подібних милих істот немає в цій книжці. Бо вона про тих, від кого дитячі письменники з доброго дива вернуть носа. Але, на щастя, не всі. Сашко Дерманський написав кумедну, зворушливу й цікаву історію про дружну, хоч і строкату компанію. Байдуже, що герої не надто пухнасті. Повір, вони теж страшенно милі. Вужик Онисько, жабка Одарочка, мишка Евридіка, хробачок Кузя і жук Джек — справжні друзі. А їхні пригоди — на суходолі, на воді й у повітрі — просто шалені!

Сашко Дерманський


                                                                          #цитатадня

Онлайн-пазл мандрівка «Дитячі книжки»

      Єнотик Бо та його друзі - учитель Ас, кріт Ом і котик Котя вирішили встановити рекорд, перелетівши море на повітряній кулі. Та вони навіть не сподівалися, що доведеться зустріти новий рік у повітряній кулі, а врешті-решт приземлитися у містечку Сніжині, де сипле дуже дивний сніг. Чи вдасться друзям виготовити для сніжинців хмаринковий зефір, знайти господиню Коті і розгадати таємницю дивного-дивного снігу - читайте у новій книжці Ірини Лазуткіної.



Єнотик Бо


                                                        #скануйтачитай


                                                                  #вічнакласика

Онлайн-пазл мандрівка «Дитячі книжки»

«36 і 6 котів-рятувальників» – нова, уже четверта книжка котячої епопеї відомої української письменниці Галини Вдовиченко.



preview42piece
36.6