13 травня 2024

Онлайн пазл- мандрівка "Дніпропетровщина - край неповторний"

Дніпровсько-Орільський природній заповідник є найчистішим місцем Дніпровської області з красивими, мальовничими місцями та дзеркальними озерами.



preview35pieceДніпровсько-Орільський природній заповідник

Вдячність за подаровані книги

 Сьогодні до бібліотеки завітала чудова  людина, яка є другом нашої бібліотеки Скуратова Віра, і  подарувала художні книги. Особливо дякуємо за книги автора Надії Гуменюк, яких не було у фонді бібліотеки. Тепер у рамках Регіональної  компанії бібліотек Дніпропетровщини "Читаємо разом" "Письменники, короновані словом" читачі бібліотеки зможуть ознайомитися з творчістю письменниці. Завдяки її в книжковому  фонді з'являються новенькі книги, які залюбки читають наші читачі.

Дякуємо за підтримку нашої бібліотеки!





Група емоційної підтримки

  Відбулося заняття групи емоційної підтримки. Учасники займалися відновленням емоційної саморегуляції організму. Виконували вправу "Відновні кола".Займалися трансформаційним малюванням. 






Скануй та читай

 Цей роман став культовим! Він захоплює з першої сторінки!

В юні роки ми не боїмося мріяти, все здається можливим. Але з часами невідома сила починає переконувати нас, що мрії незбутні, а прагнення нездійсненні. Ця книжка навчить жити, не втрачаючи віру в кохання і добро, навчить цінувати кожний день, кожну годину, кожну мить, радіти, сумувати, але ніколи не опускати руки.