08 березня 2024

Літературна містерія "Т.Г.Шевченко-більше,ніж митець!" у клубі анімації у форматі stop-motion "Мульти-Кідс"

  В рамках роботи бібліотечного клубу "МультиКідс" відбулося засідання мультиплікаторів. До дня народження видатного поета, письменника, художника - Т.Г.Шевченка, діти відтворили сюжет поеми "Княжна" "Зоре моя вечірняя". За допомогою пластелину діти втілювали свої ідеї в розвиток подій. Всі учасники клубу залишилися задоволеними та щасливими!

Пропонуємо переглянути результат нашої роботи.








Мультимедійна вікторина "Що ми знаємо про Кобзаря"


 

Літературний портрет "Рідний і знайомий образ Кобзаря"

Пропонуємо виставку "Рідний і знайомий образ Кобзаря" до 210-ї річниці від Дня народження Тараса Шевченка-поета, прозаїка, художника, мислителя, яка познайомить з життєвим та творчим шляхом письменника.

                                         







Година цікавих повідомлень "З вдячністю любій матусі"

 До Міжнародного жіночого дня в бібліотеці пройшла година цікавих повідомлень "З вдячністю любій матусі". Діти писали на листівці ніжні і гарні слова. Бо мама — найдорожча у світі людина. Саме її поради допомагають нам у важких ситуаціях. І додому, де чекає мама, хочеться повертатися завжди. Ми завжди повинні підтримувати своїх батьків, тому не зайвим буде сказати кілька приємних слів.




Презентація тематичної виставки "Т.Г.Шевченко-вірний син України"

Сьогодні в бібліотеці відбулася виставка"Т.Г.Шевченко-вірний син України".  Тарас Шевченко – ім’я, яке лунає в серці кожного українця, митця і свідомої людини, яка цінує свободу, мудрість і красу. Його життєвий шлях, пророчі слова та непохитна віра в правду залишили невмирущий слід у суспільстві і історії України.






                                      


Музичний відеовернісаж "У жінці душа народу"


До вашої уваги  музичний відеовернісаж  "У жінці душа народу". У цьому відео цитати  видатних чоловіків про чарівність і красу  жінок. Вони не втомлюються захоплюватись жінками, їхньою тендітністю, унікальністю, загадковістю у творах, віршах. Також пропонуємо для вас підбірку художньої літератури про кохання.