16 вересня 2024

Онлайн - проєкт мовний non - stop "Я говорю українською"

  Українська мова — це одна з найбільш багатих і різноманітних мов світу. Вона має багату історію, культуру й літературу, які відображають дух і характер українського народу. Українська мова — це не тільки засіб спілкування, а і скарб, який потрібно берегти й цінувати.



Instagram stories "STORIES - Короновані словом"

                              В рамках Регіональної компанії

бібліотек Дніпропетровщини

"Читаємо разом"

"Письменники, короновані словом"


Презентуємо вашій увазі книгу Надії Гуменюк "Янгол у сірому". У кожній з новел, які складають архітектоніку роману — окрема людська доля, що використовується або занепадає у нестримному крутежі історії.  Ніщо не минає безслідно, все має своє продовження. Такий лейтмотив роману — сучасної варіації біблійної притчі про Авеля і Каїна.




Скануй та читай

 Вам та Вашим діткам ще не набридли звичайні казки з заїждженим сюжетом та банальною кінцівкою? Коли знедолені принцеси - хороші, хижі звірі - погані, Колобка та Червону Шапочку з'їдають, а гноми тягають Білосніжку по хаті, в надії, що Принц вже в дорозі й готовий до доленосного поцілунку? Тоді Вам сюди! Перевернемо догори дригом усі казки! Нехай хороші будуть поганими, а погані - хорошими. І побачимо, що з цього вийде! Гайда читати!