06 червня 2019

"Журнали читаю, тому все знаю"
інформ-обмін

6 червня відбувся інформ-обмін "Журнали читаю, тому все знаю" для дітей пришкільного табіру "Ромашка" школи № 7. Діти розповідали про цікавинки, які вони прочитали в улюбленних журналах. З'ясувалося, що найпопулярніше видання - "Котелло". Коти т кішки подобаються всім.





6 червня пройшла  інтерактивна гра «Увімкни розум» для 
дітей пришкільного табору «Ромашка» школи №7.
Дітлахи випробували своє
креативне мислення, взявши участь у іграх, які не дозволяють нудьгувати, розгойдують уяву і потребують нестандартного мислення.
Повірте, дитяча уява набагато яскравіша, ніж у дорослих!!!







           «Веселі хтосики»

              літературна гра – подорож

5 червня 2019 року до бібліотеки завітали діти  пришкільного табору відпочинку «Ромашка» школи №7. Цікавою для дітей була гра-подорож «Веселі хтосики». Хтось у валізу складає речі, коли вирушає у мандри, а бібліотекар  Юдіна О. вирішила помістити у валізу предмети, які потрапили туди з казок. Ведуча заходу  діставала   речі з валізи, а діти    відгадували, з якої вони казки та називали головних героїв. А були там: горішки з казки  «Три горішки для Попелюшки», шкарлупа від горіха з казки  «Дюймовочка», дзеркало  з «Білосніжки і семеро гномів»,  рукавичка з казки  «Рукавичка», колосок з казки  «Колосок» та інші.  Діти переглянули мультик за мотивами казки Івана Франка «Їжачок та заєць».