11 лютого 2021

До Дня святого Валентина

Сьогодні відбулася презентація робіт «Любов дарує натхнення» майстрині  Скудрицкас О.І. на АРТ території «Безмежна фантазія в умілих руках», присвячена  до найбільш романтичного  свята  року.



До Дня Святого Валентина

Кохання… Багато століть людство не може знайти єдиного визначення для цього неймовірного почуття. Все змінюється у цьому шаленому світі і лише кохання залишається завжди юним, прекрасним, завжди новим, несподіваним і найзагадковішим з усіх людських почуттів…14-го лютого світова спільнота відзначає свято «День Cвятого Валентина (Валентинів день, або День усіх закоханих)». Назва походить від імені Cвятого Валентина, якого згадує цього дня під час літургії католицька церква. І хоч це свято прийшло до нас з-за кордону, його відзначення вже стало доброю традицією, особливо серед молоді.  До Дня Святого Валентина працівники відділу універсальних фондів для дорослих презентували книжкову виставку - інсталяцію «Серцю властиво любити». 





 





 «Серйозні та вчасні думки про енергетичні напої,

           або воно тобі треба?» -  відверта розмова

10  лютого 2021 року   пройшло чергове засідання клубу «Діалог» темою якого було шкідливе вживання енергетиків.Бібліотекар Юдіна О. В. розповіла про вплив енергетиків на організм людини. Підлітки  поміркували про  всі «за» і «проти» енергетиків.

Переглянули відеопрезентацію «Як швидко тебе вб’ють енергетики». Оформили плакат антиреклами про енергетичні напої. Наприкінці відвертої розмови клубівці зробили висновок, що для того щоб підзарядитися енергією необхідно робити зарядку вранці, частіше бувати на свіжому повітрі та вживати тільки корисні напої. Засідання пройшло дуже жваво та позитивно.









Віртуальна виставка