09 лютого 2022


 

 


Онлайн пазл-мандрівка
"Дніпропетровщина - край неповторний"
присвячений до 90 річчя створення
Дніпропетровської області
      Катеринославський бульвар у Дніпрі неможливо обійти стороною. Він був відкритий у 2004 році. За такий короткий термін він став улюбленим місцем відпочинку городян. Розташований у самому центрі міста і є пішохідною зоною, тут знаходяться торгові центри, кафе, ресторани, закусочні. Неймовірно красивий бульвар у вечірній час, коли вогні вітрин і ліхтарів надають йому особливу чарівність. Головна окраса бульвару – фонтани, бруківка, кам'яні лавки. На одній з таких лавок є бронзовий пам'ятник Бізнесменові, його поява довгий час була оповита таємницею і деякими легендами. Через деякий час до нього звикли і навіть з'явилися прикмети: якщо потерти сигару в руці чоловіка – до грошового поповнення, а якщо сісти на коліна, то до весілля.
preview35piece

КАтеринославський бульвар
Онлайн пазл-мандрівка
 "Мандруємо рідним містом"
Місто Павлоград – батьківщина конструктора важких танків (ІС-2, ІС-3) Ж. Я. Котіна.
preview40pieceТанк ІС-2

 

8 лютого 2022 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”.

День безпечного Інтернету (SID/ДБІ) запровадили мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій, особливо, дітьми й молоддю. Центр кращого Інтернету представляє Національний комітет Дня безпечного Інтернету в Україні.

Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. Більш того, це запрошення для всіх до поважливого онлайнового спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду.