11 жовтня 2023

Ігротека «Girls, girls, girls!»

 І хоча справжня принцеса - це дочка короля і королеви. Будемо відверті - бути принцесою в дитинстві мріють усі дівчата у всьому світі. Для того, щоб відчути себе принцесою, не обов’язково народитися в палаці й мати батьків королівської крові. Достатньо завітати до бібліотеки де для дівчаток була проведена ігротека «Girls, girls, girls!».  Юні леді добряче повеселилися, виконуючи завдання гри. Вони демонстрували свою горду поставу, хвалилися знаннями сучасної масової культури, легко давали раду кулінарним рецептам та всіляко показували, що вони найталановитіші, найрозумніші, найвеселіші.

За підтримки громадської організації "Центр інноваційного розвитку "Персона".












Вулична акція «Повертайся живим»

 



Сьогодні відбулась вулична акція "Повертайся живим". В ній змогли прийняти участь усі бажаючі та написати побажання воїнам які захищають.

Написання листа – це нагода передати військовій спільноті вістку, що ми цінуємо все те що вони роблять щоб зберегти безпеку в нашій державі. Адже військовослужбовці, які беруть участь у бойових діях, перебувають у складних умовах та небезпечних для їхнього життя ситуаціях. Листами, вітальними листівками, малюнками, віршами… ми надаємо підтримку нашим військовослужбовцям, які щодня жертвують собою заради нас, наших родин і нашого майбутнього.

Листи й особисті вітання – це як подих домашнього тепла для військових. Давайте разом дамо їм це!