19 серпня 2024

Скануй та читай

 Платон шукає зниклу подругу, і її сліди ведуть у віртуальну реальність, а саме у щорічну азартну й складну гру «Віртуозна Гра», в якій беруть участь усі мешканці України. Але цього разу все пішло зовсім не так, як очікувалося. Гра стає для учасників змагань, які проходять на останні, вирішальні рівні, грою на виживання, де хитка межа між віртом та реалом несподівано зникає. Під загрозою опиняється не лише життя Платона, але й його дівчини та нових друзів.


Скануй та читай

                                               В рамках Регіональної компанії

     бібліотек Дніпропетровщини

"Читаємо разом"

         "Письменники, короновані словом" 

Україна. Перша світова. Посеред дороги, що веде від волинського села до лісу, подружжя знаходить немовля…
Минули роки. Сільська красуня Богдана Ясницька мріє про театральну сцену. Кинувши все, утікши навіть із власного весілля, талановита дівчина вирушає до першого українського театру на Волині – та назустріч своїй долі… Попереду – довге й бурхливе XX століття, сповнене карколомних подій та історичних зламів. І складне, напружене й яскраве життя сміливої і пристрасної жінки, у якому будуть справжня дружба й людська заздрість, болісні втрати та дивовижні знайдення, перемоги, поразки, таємниці, кохання… І медовий смак щастя.



Намистинки рідної мови

    Збір неписаних правил, якими людина користується у повсякденному житті, стають прислів'я та приказки. Вони рекомендують, схвалюють або засуджують, бо за ними стоїть авторитет поколінь вони створені практичним досвідом, відображають споконвічне прагнення людини до правди, щастя, здоров'я, справедливості.

Намистини липень 2024 автор: ВБСЧ № 2 "ДіМ"