25 березня 2024

День відкритих дверей "Книжок країна чарівна чекає на гостини"

 День відкритих дверей проводився в рамках Всеукраїнського тижня дитячого та юнацького читання -2024.До бібліотеки завітали учні 2-а  класу Павлоградського міського ліцею та учні 4-а та 4-б класів ліцею №7.Нерідко книга прочитана в дитинстві, залишається в пам'яті на все життя. Книга - справжній маг. Діти поринули в магічний світ книги. Вони дізналися які бувають книги, про найбільшу та найменшу книгу в світі. А як же на канікулах без ігор. Малеча з задоволенням складали пазли з українських народних казок, відгадували загадки та складали прислів'я про книгу. Не аби які враження діти отримали граючи в рухливі ігри.

                                                                    2-а клас ПМЛ





4-а та 4-б клас ліцей №7










Група емоційної підтримки

 Відбулося засідання Університету  третього покоління. Учасники розглядали емпатичні кола. Ділилися задоволеними та незадоволеними потребами. Згадували почуття та емоції в конкретній ситуації. Вчилися ділитися та приймати почуття без оцінок та засуджень.





Скануй та читай


 

Квест-гра "Казки-це золото, що блищить вогником в дитячих оченятах"

 Сьогодні в бібліотеці відбулася квест-гра "Казки - це золото, що блищить вогником в дитячих оченятах". Бібліотекарі підготували для дітей гру-подорож у казку в якій діти відповідали на питання: "В якому творі хлопчик живе у вовчий зграї?"; "Як звали мишенят, які не хотіли працювати?";"Хто в казках є царем звірів?" і тощо.  Дітям знадобилась кмітливість і спритність, щоб знайти підказки заховані на поличках в книжках. Це було дуже цікаво, адже світ казок не лише  повчальний, а й чарівний, фантастичний.



Онлайн - цитатник "Слово відлуння думки". Регіональна компанія бібліотек Дніпропетровщини "Письменники короновані словом"