30 травня 2024

Участь у проєкті «Fit in Fakten»

 Сьогодні у нас у бібліотеці знову подія !!!!!! РОЗПАКОВКА!!!! Ми стали учасниками проєкту «Fit in Fakten» і отримали чудовий комплект ігор та вікторин з медійної грамотності з Ґете-інституту в Україні.

Долучаємося до захоплюючого проєкту  «Fit in Fakten» (Goethe-Institut Ukraine та партнерами з медіа «Куншт» Куншт (Київ), Фундацією розвитку інформаційного суспільства (Варшава) Fundacja FRSI, освітньою платформою Facts for Friends (Гамбург) та бібліотечними асоціаціями Німеччини та України Українська бібліотечна асоціація/Ukrainian Library Association за підтримки МЗС Німеччини Auswärtiges Amt)

 Буде створений куточок медійної грамотності Fit in Fakten – Playchecking і проведено заходи.

📚»Fit in Fakten» - це проєкт з метою підвищення медіаграмотності через використання ігор та вікторин. Ми запрошуємо читачів прокачати навички медіаграмотності!

Дякуємо безмежно організаторам проєкту, що  оцінили досвід саме нашої бібліотеки з медіаграмотності. Так як кількість комплектів була обмежена.




Ігротека "Граємось - розвиваємось"

 На ігротеку "Граємось - розвиваємось" завітала малеча 2- А класу Павлоградського міського ліцею. Ігри - один з найдоступніших способів весело відпочити і провести час з друзями. Дітлахи розважалися вдосталь та  отримали  емоційний заряд енергії.

Це було весело, позитивно і активно!











Скануй та слухай

 Ця книжка – літературний дебют відомого українського співака Андрія Кузьменка (Кузьми), лідера гурту Скрябін. До збірки увійшли дві повісті. Перша – "Я, "Побєда" і Берлін" – проникнута яскравим почуттям гумору, веселим настроєм і, напевне, розсмішить навіть дуже серйозних читачів. Події відбуваються навколо старого і пошарпаного автомобіля марки "Побєда", на якому Андрій зі своїм другом Бардом подорожують до столиці Німеччини. Друга повість – "Місто, в якому не ходять гроші" – зовсім інша за жанром. Це невесела історія про дівчину Алісу, яка через збіг обставин опинилася в жахливому місті, де панують людиноненависництво, нечувана жорстокість і нелюдські порядки, місті, з якого немає дороги назад...



Інтерактивний плакат "Пройди урок мінної безпеки від Патрона"

 Інтерактивний плакат презентує правила мінної безпеки для дітей від  найхоробрішого пса України Патрона він є надійний помічник, завжди готовий прийти на допомогу.