15 червня 2023

Всевікова бібліотека сімейного читання №2 «ДіМ» приймала участь у акції від "Видавництво однієї книги" і отримала дебютну збірку віршів Павла Вишебаби "Тільки не пиши мені про війну". Своїми віршами Павло Вишебаба привернув давно небачену увагу до української поезії: декламація автора набирає мільйони переглядів у соцмережах, про вихід нових текстів пишуть у ЗМІ, вірші Вишебаби читають у прайм-тайм на центральних телеканалах, їх кладуть на музику та озвучують по всьому світу різними мовами. Для багатьох ці тексти стали літописом почуттів українців у режимі онлайн, а Вишебаба — поетичним голосом часу. Віримо, що добрі справи завжди повертаються добром.

Ми щиро і безмежно вдячні за подаровану книгу «Видавництво Однієї Книги» https://www.vyshebaba.com.ua/ https://www.facebook.com/andry.slabinsky Вона стане важливою частинкою фонду нашої бібліотеки для наших читачів.




Інтерактивна гра «Розумні, кмітливі, допитливі, сміливі!»

   Сучасні діти – це покоління «швидкого руху», вони не можуть спокійно сидіти, вони не можуть просто чути, повинна бути цікава та весела активність, під час якої можна отримати знання. Сьогодні бібліотекарі запропонували малечі пізнавальну подорож галявинами України. Діти не тільки зібрали квітковий кошик Батьківщини, а і дізнались про рослини, які ростуть на інших континентах.








Екскурсія "Перші кроки до бібліотеки"

 Провели ознайомчу екскурсію дітям з  Дитячого Клубу "Лео". Малюки ознайомились з відділами бібліотеки. На абонементі з захопленням розглядали книжкові виставки  і були в захваті не тільки від яскравих сучасних дитячих книжок, а й від журналів. У відділі інформаційних технологій  вчилися  робити ксерокопії. Цікавим доповненням до екскурсії стали захоплюючі ігри та розваги у відділі культурних проєктів. Закінчилась зустріч фотосесією біля техно-виставки кораблів "Разом вчимося майструвати." Сподіваємось, що дошкільнята стануть нашими активними читачами.
















Скануй та читай