20 червня 2024

Відео перегляд "Ментальне здоров'я - це..."

 Сьогодні відбувся відео перегляд "Ментальне здоров'я - це...". Ментальне здоров’я є невід’ємною частиною щасливого життя. Це стан щастя та добробуту, в якому людина реалізує свої творчі здібності. Ментальне здоров’я об’єднує здоровий дух та психіку людини. Воно є важливим для втілення бажань, реалізації цілей, доброго фізичного самопочуття особливо в час війни, бо від цього залежить наша стресостійкість. Слухачі Університету ІІІ століття переглянули анімаційний експлейнер "Ментальне здоров'я - це..".Відео створено у межах комунікаційної кампанії Всеукраїнської програми ментального здоров'я.



Група психологічної підтримки

 Відбулося заняття групи психологічної підтримки з психологом Бензерем А.С. Протягом дня заняття проходили з двома групами слушачів. Заняття було присвячено вивченню відносин "діти-батьки", а також аналіз життєвого шляху та формування перспектив майбутнього. 








Скануй та слухай

 «Танґо смерті» — один із кількох найзнаковіших романів часів Незалежності. Події роману провідного українського письменника Юрія Винничука роз­гортаються у двох сюжетних зрізах. У довоєнному Львові та в часи Другої світової війни четверо друзів — українець, поляк, німець і єврей, батьки яких були бійцями армії УНР і загинули 1921 року під Базаром, — переживають різноманітні пригоди, закохуються, воюють, але за будь-яких катаклізмів не зраджу­ють своєї дружби.


Паралельно у наші дні відбуваються інші події з іншими героями, і лише в фіналі ці обидві сюжетні лінії, можливо, зійдуться...



Майстер клас "Підводний світ"

 Сьогодні на майстер клас «Підводний світ» завітали діти з ЦСПД «Моя родина». Маленькі відвідувачі робили свій власний підводний світ. Для цього їм знадобилися всього лише: кольоровий папір, олівець, ножиці і трошки фантазії. Черепахи, дельфіни, рибки, медузи, краби та морські коники вийшли як живі. Майстер клас дуже сподобався дітям, тому що вони змогли помалювати і погратися.

За підтримки Громадської організації "Центр інноваційного розвитку "Персона".













Відеоколаж "Те, що залишиться в душі на завжди".

 До вашої уваги відеоколаж "Те, що залишиться в душі назавжди" до  Міжнародного дня біженця, який присвячений тим, хто був змушений залишити свої домівки через війну, насильство, переслідування. Це відео нагадує нам про важливість солідарності, підтримки та допомоги тим, хто опинився у важких обставинах.