14 березня 2024

Майстер клас «Патріотичний метелик»

 Сьогодні до бібліотеки завітали учні 3класу гімназії №8. Бібліотекарі провели для діток ознайомчу екскурсію та  творчий майстер клас «Патріотичний метелик». Маючи велике бажання та трохи терпіння, діти навчилися створювати чарівних метеликів. Наш метелик – патріотичний, жовто-блакитний, на своїх крильцях принесе віру в благополуччя для всіх українців, на легке подолання труднощів, здійснення мрії щодо миру і злагоди в країні. А щоб було веселіше, з дітками переглянули відео «16 найкрасивіших метеликів світу» та зробили руханку  «Метелик».                         

  За підтримки Громадської організації "Центр інноваційного розвитку "Персона".













Скануй та слухай


 

Ілюстрована виставка "За покликом серця"

  Презентація ілюстрованої виставки "За покликом серця" до Дня українського добровольця, на якій представлені видання про героїзм і мужність українців та воїнів-захисників рідної землі. Дякуємо кожному українському добровольцю за незламність бойового духу і відповідальність за долю нації і держави.
   
                                                                               





Інформаційна довідка "Вище них - тільки зорі, крутіше за них тільки гори!

 Щороку 14 березня в Україні відзначається День українського добровольця. Пам'ятна дата встановлена Верховною Радою України у 2017 році, щоб вшанувати мужність та героїзм захисників незалежності, суверенітету й територіальної цілісності нашої держави.