17 жовтня 2024

Ігротека "Жовтневі пустощі"

Сьогодні відбулася ігротека "Жовтневі пустощі" для  дітей ЦСПД "Моя родина". Малеча приймала участь у веселих, пізнавальних конкурсах: "Що таке явище?", "Так чи Ні", "Пазл","Загадкова осень", "Листопад". 
За підтримки Громадської організації "Центр інноваційного розвитку "Персона".












Скануй та слухай

 Пропонуємо вашій увазі книгу Святослава Ольшенко-Вільхи "Христина". "Сергій поволі відійшов від полотна. Дивився на широку панораму руйнування Батурина. Вогонь пожеж і кров злились у гарячих мазках в одну картину пекла. Розлиті, викривлені азіятські лиця Меншікових солдатів надавали їм серед порізаних і конаючих трупів несамовитий вигляд."



Відеоперегляд "Ментальне здоров'я - це..."

 Ментальне здоров’я є невід’ємною частиною щасливого життя. Це поняття дуже широке і поєднує різні  аспекти. Ментальне здоров’я — це стан щастя та добробуту, в якому людина реалізує свої творчі здібності, може протистояти життєвим стресам, продуктивно працювати та робити внесок у суспільне життя.

Присутні  переглянули руханку, яку провів  український шоумен , телеведучий Олександр Педан, вони з задоволенням повторювали руху та отримали купу позитивних емоцій.





Онлайн - проєкт мовний non - stop "Я говорю українською"

  Українська мова — це одна з найбільш багатих і різноманітних мов світу. Вона має багату історію, культуру й літературу, які відображають дух і характер українського народу. Українська мова — це не тільки засіб спілкування, а і скарб, який потрібно берегти й цінувати.