03 січня 2024

Ознайомча екскурсія «Країна, якої нема на карті»

 У теплий зимовий день 3-го січня, у бібліотеці  проведена ознайомча екскурсія «Країна, якої немає на карті»  для  діток 1А класу ліцею №7. Вражень у маленьких читайликів, які сьогодні вперше завітали до бібліотеки, і справді вистачає. Малеча завітала до відділів бібліотеки і ознайомилася з їхніми функціями. Бібліотекарі розповіли дітлахам  правила поводження з книгою, підготували загадки та цікаві ігри, діти відчули себе акторами лялькового театру. А під кінець екскурсії діти перший раз взяли з собою додому книжечки із бібліотеки.



                             















Book-дискавері "Все-все-все про Новий рік"

    Новий рік – одне з найдавніших і найпопулярніших календарних свят. Це, мабуть, єдина подія, яку протягом століть щорічно відзначають у всіх країнах і на всіх континентах, яку знають, люблять і яку з нетерпінням чекають люди, різні у своїх етно-національних традиціях і релігійних переконаннях.З приходом Нового року люди в усьому світі пов'язують найкращі надії та сподівання. А чи знаєте ви, що кожна країна має свої особливості зустрічі Нового року?
    В бібліотеці відбулася виставка "Все-все-все про новий рік". Для читачів були представлені найдивовижніші і найнеймовірніші новорічні та різдвяні історіі. Діти із задоволенням приняли участь в  грі "Новий рік у різних країнах світу", де вони вибирали конверт в якому знаходилась інформація про країни і їх традиції  святкування нового року. Багато нового та цікавого дізналися наші гості :))





 

Вічна класика