29 серпня 2024

Скануй та слухай

 Мумі-троль та його вірні друзі не можуть всидіти на місці без пригод. Але такої неймовірної пригоди годі було сподіватися! Здавалося б, звичайний капелюх творить справжні дива, змінює предмети, може змінити навіть Мумі-тролятак, що ніхто його не впізнає. Ніхто, окрім, звичайно, мами.



День вшанування пам'яті захисників України

29 серпня - День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Долучитися до загальнонаціональної хвилини пам'яті та вшанували пам'ять про загиблих захисників хвилиною мовчання та виконання Гімну України. Герої не вмирають. Це не єдиний день у році, коли ми згадуємо про тих, хто віддав життя, щоб відстояти Україну, її державність, незалежність і соборність. Але це особливий день, нагода для всіх у суспільстві разом зосередитися на пам'яті, шані і вдячності. Саме 29 серпня 2014 року відбулася трагедія  Іловайський котел. Символом трагічної  дати вважається соняшник, оскільки більшість військових ЗСУ загинуло в регіонах України, де найбільше полів з цією квіткою.

                                          






Тематична зустріч "Пам'ятаємо і будемо пам'ятати"

 Сьогодні до Дня пам'яті захисників України відбулася тематична зустріч "Пам'ятаємо і будемо пам'ятати". На якій вшанували військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули, відстоюючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

  

                                                            




.