26 травня 2020

Конкурс відеороликів “Рідне місто в об'єктиві”

                    Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у ІІ міському конкурсі відеороликів                                                      “Рідне місто в об'єктиві”!  

   Конкурс проводиться з метою любові до рідного міста, підтримки творчих ініціатив павлоградців, збереження традицій та родинних цінностей, поширення інформації про найцікавіші і знакові події в місті, свідками яких стали автори відеороликів, розширення кругозору, розвиток спостережливості, естетичного смаку у вирішенні поставлених завдань.  
Засновники та організатори Конкурсу: - Павлоградська міська рада; - відділ культури Павлоградської міської ради; - КБУ «Міський культурно-дозвільницький центр» - КП “Павлоградська телерадіокомпанія”  
Порядок та умови проведення Конкурсу:
 1. Конкурс проводиться за жанрами: соціальна реклама, репортаж, влог, музичний кліп, Instagram Stories, лайфхак, шоу-тизер, челендж, Сити-тур, соціальний експеримент на теми: «Кращі краєвиди улюбленого міста», “Місто моєї мрії”, “Мої земляки в об'єктиві рідного міста” , “Павлоград від історії до сучасності”, «Мій день у Павлограді» тощо.  Учасник подає заявку лише в одному жанрі! 
2. Ніяких обмежень щодо формату, стилю і наповнення немає. 
3. При оцінці відео від учасників будуть враховуватись: загальна ідея відео;     тривалість не більше 3-х хвилин; оригінальність та авторський підхід, не використовувати чужу інтелектуальну власність;  відповідність тематиці конкурсу; чіткість передачі думки відео;  наявність звукового супроводу; загальне емоційне сприйняття.                      
У конкурсі можуть брати участь усі бажаючі мешканці міста  незалежно від віку. Робота може бути як індивідуальною, так і колективною.  
Право інтелектуальної власності   Відповідальність за дотримання авторських прав роботи, яка бере участь в конкурсі, несе автор (колектив учасників), який надіслав цю роботу на конкурс.  Надсилаючи свою роботу на конкурс, автор (колектив учасників) автоматично надає право організаторам конкурсу на використання надісланого матеріалу (розміщення в мережі інтернет, телепрограмах, участь у творчих проектах, публічного оповіщення і т.п.).  Відеоролики будуть транслюватися в популярних паблік соціальних мереж. 
Етапи конкурсу З 01 червня по 01 вересня 2020 року зніми відео та зареєструй до участі у конкурсі (заявка та згода на подальше використання  фотографічних знімків і відео матеріалу додаються).  З 01 вересня по 07 вересня 2019 року компетентне журі обере та оголосить переможців. Інформація про переможців буде оприлюднена на сайті pavlogradmrada.dp.gov.ua.  Відеоролики, що отримають найбільшу кількість балів від журі конкурсу в кожній номінації будуть визначені переможцями та нагороджені дипломами та цінними подарунками. Переможці будуть запрошені на Церемонію нагородження, яка відбудеться 12 вересня 2020 року (у День міста).  
Увага! Учасникам конкурсу!  Ви повинні переконатися, що всі люди, які є персонажами вашого відео, не мають заперечень проти опублікування відео. Відео не може містити упереджень, ненормативну лексику. Оргкомітет Конкурсу залишає за собою право не розміщувати на сайті відео, яке не відповідає вимогам.  
Нагородження учасників та переможців:  - всі учасники фестивалю нагороджуються дипломами; - переможці нагороджуються дипломами та цінними подарунками. Рішення журі  оформлюється протоколом.  
 Заявки подаються до 01 вересня 2020 року до відділу культури Павлоградської міської ради, вул. Соборна, 95, каб. 112, 109.    
Заявка на участь у ІІ міському конкурсі відеороликів “Рідне місто в об'єктиві”   
номінація: ___________________________________________________________________ назва колективу або ПІБ учасника ____________________________________________________________________ ____________________________________________________________________ _________________________________________________________________ короткий опис ідеї відео  ________________________________________________________ ____________________________________________________________________ ____________________________________________________________________ _________________________________________________________________  
керівник колективу _______________________________________________ 
(ПІБ ПОВНІСТЮ!)  
домашня адреса та ІНН + ксерокопія паспорту (1,2сторінка + прописка ОБОВ’ЯЗКОВО) 
_________________________________________________________________ _________________________________________________________________  
відомості про учасника ____________________________________________________________________ ____________________________________________________________________ ____________________________________________________________________ ____________________________________________________________   
контактний телефон _______________________________________________     
дата заповнення заявки «________»____________2020 р.  
особистий підпис учасника або керівника ___________________________      

  
                                 ЗГОДА  учасників конкурсу на подальше використання                                                                        фотографічних знімків і відео матеріалу 
Я, _________________________________________________________(П.І.Б.), паспорт № ________ серія _____________, виданий ______________________ ____________________________________________________________________ _________________________  даю згоду на використання фотографічних знімків і відео матеріалу в цілях розміщення на офіційному сайті, сторінці в ___________________ та(або)_______________________________, які необхідні або бажані для досягнення зазначених вище цілей, включаючи (без обмежень) збір, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання  фото і відео.   _____________________________  / ______________________________ / _______________________ 2020 року  

ЗГОДА  учасників конкурсу на подальше використання   фотографічних знімків і відео матеріалу Я, _________________________________________________________(П.І.Б.), паспорт № ________ серія _____________, виданий ______________________ ____________________________________________________________________ _________________________  даю згоду на використання фотографічних знімків і відео матеріалу в цілях розміщення на офіційному сайті, сторінці в ___________________ та(або)_______________________________, які необхідні або бажані для досягнення зазначених вище цілей, включаючи (без обмежень) збір, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання  фото і відео.   _____________________________  / ______________________________ / _______________________ 2020 року