28 вересня 2023

Майстер-клас “Мудра сова”

30 вересня—  важливий день для всіх українських  бібліотек. Адже в цей день ми святкуємо найбільше книжкове свято року — Всеукраїнський день бібліотек! Тож саме напередодні свята  підготували та провели майстер-клас “Мудра Сова”, на якому виготовили симпатичних і мудрих сов.

Загалом, совушки – особливі персонажі у саморобках. Вони такі милі, такі характерні і несхожі одна на одну. Їх малюють, ліплять, клеють, використовують різноманітні матеріали для творчості. Трохи почаклували над заготовками і отримали чудові вироби, що можуть стати  декоративним елементом у вашому інтер’єрі. Головне, поселіть вашу сову десь поблизу полиці з книжками, щоб вона нагадувала вам, що потрібно читати цікаву книжку щодня і вчасно повертати її до бібліотеки.

Все що зроблено своїми руками вже можна вважати маленьким оберегом, адже він зроблений з добрими думками і завжди приносить емоційне задоволення.

За підтримки громадської організації "Центр інноваційного розвитку "Персона".









                              





 

Творча майстерня "Натхнення сьогоденням"

28 вересня, напередодні Всеукраїнського дня бібліотек, відбулася зустріч літературного клубу "Майстерність та натхнення". Поети декламували вірші, в яких оспівується краса, гордість та незламність  рідного краю, прославляли   героїв-земляків, які зараз виборюють свободу нашої Батьківщини. На засідання клубівців був запрошений народний вокальний ансамбль "Надія" під керівництвом Головко Ірини. Захід захопив всіх присутніх і подарував багато позитивних емоцій.








 

Скануй та читай