14 грудня 2023

Творча зустріч "Квітне талантами рідна земля"

  У співпраці з бібліотекарем ПМЛ Митрохіною Валентиною Олександрівною відбулася творча зустріч "Квітне талантами рідна земля"  письменника, учасника літературної вітальні "Майстерність та натхнення" ВБСЧ №2 "ДіМ" Трофімова С.Л. з учнями 9-А класу Павлоградського міського ліцею. Учасники заходу спілкувалися з Сергієм Леонідовичем, слухали  його нові твори, запитували про життєвий та творчий шлях.   Головною метою зустрічі було не тільки знайомство дітей з творчістю письменника, а й залучення їх до читання. Сподіваємось, що зустріч з письменником  залишила в  серцях тепло і радість від спілкування, бажання прочитати ще більше творів сучасних письменників рідного краю.









Презентація відео фільму «Спогади учасників ЧАЄС»

14 грудня в Україні традиційно проводиться День вшанування ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС працівники  бібліотеки підготували перегляд  відеофільму «Спогади учасників ЧАЄС».




Виставка- реквієм "Пам'ятай про Чорнобиль...Думай про майбутнє..."

Презентація виставки-реквієм  "Пам'ятай про Чорнобиль... Думай про майбутнє..." до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильської АЕС, де ви можете  ознайомитись з художньою та з документальною інформацією.