30 грудня 2022

Майстер-клас "Новорічні вигадки"

Сьогодні в бібліотеці зібралися маленькі користувачі на майстер-клас «Новорічні вигадки». Учасники розмальовували новорічні прикраси з білої глини: ялика, різдвяний віночок, сніговик, Санта-Клаус та інші. Заняття творчістю допомагають відволіктися від буденності, насолодитися естетикою та отримати дозу натхнення на щоденну боротьбу за реалізацію власних мрій.

Група емоційної підтримки

 В бібліотеці продовжуються зустрічі групи емоційної підтримки в рамках спільного проекту PAX (Нідерланди) та "Простір гідності"(Україна). Тема сьогоднішньої зустрічі : "Зв'язок з потребами". Модератори заходу - інженери порозуміння Степан Семенов та Іван Новіков спеціалісти по ненасильницьким комунікаціям.


Архітектура Павлограда

Відомо, що міста, як і люди мають своє обличчя. Павлоград - унікальне місто, славетне своєю історією і традиціями. Сучасний Павлоград цікавий своїми пам'ятками архітектури - будинками, які зберігають історію. Увазі користувачів представляємо електронну теку-дос'є "Архітектура Павлограду" і пропонуємо зануритися у надзвичайну атмосферу міста з давньою історією, колоритом та унікальною архітектуру.  

Архітектура Павлограда автор: ВБСЧ № 2 "ДіМ"

Вічна класика